Opstellen elektrische schema’s voor keuring

Amtec Elektriciteitswerken -  Elektrische schema’s

Wij helpen u maar al te graag verder met het samenstellen van elektrische schema’s te Merksplas en omstreken. Zo komt u eenvoudig aan een keuringsbewijs dat 25 jaar geldig blijft. Broodnodig bij bijvoorbeeld doorverkoop van een ouder huis, na grondige aanpassingswerken of het vervallen van een oud attest.

Hulp bij elektriciteitsschema

Een schema van uw elektrische installatie is wettelijk verplicht en zonder zo’n schema kan u geen keuringsattest bekomen. Wij brengen uw volledige elektrische installatie in kaart met de noodzakelijke elektrische schema’s. Eventueel benodigde vernieuwingen (om de keuring te behalen) voeren wij voor u uit met een oog op de AREI-voorschriften (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties) zodat alles veilig is opgesteld.

Een (her)keuring zal dan gebeuren door een onafhankelijk en erkend keuringsorganisme dat checkt of uw installatie ook correct en veilig werkt.

Vaak voorkomende fouten snel opgelost

Heeft u geen elektriciteitsschema? Is uw isolatie of aarding niet helemaal in orde? Differentieel niet zoals het hoort? Het zijn vaak voorkomende fouten waardoor uw installatie snel kan afgekeurd worden. Of erger: het kan gevaarlijke situaties opleveren omdat er een potentieel brandgevaar is of zelfs een kans op elektrocutie.

Dus neem geen risico’s en neem direct contact met ons op om u te begeleiden in het op punt zetten van uw elektrische installatie.