Kleine en grote elektrische herstellingen

Amtec Elektriciteitswerken -  Elektrische herstellingen

Een kleine ingreep in uw installatie kan al de nodige kennis en inzichten vragen, daarom doet u best een beroep op een professioneel vakman voor uw elektrische herstellingen. Vanuit Merksplas is Amtec actief in nagenoeg heel de provincie Antwerpen.

Kleine en grote herstellingen

Een panne in huis met de elektriciteit? Dat is enorm lastig, zeker als u het niet zelf kan herstellen of u niet snel kan geholpen worden. Schakel daarom de snelle interventies in van Amtec die voor kleine én grote herstellingen een goede oplossing kunnen vinden.

Ook plaatsen van een extra stopcontact of een dimmer. Of problemen opsporen met die lastige zekering die dan weer wel en dan weer niet springt. Vertrouw op deze professional die - omdat uw veiligheid primeert - alle werken uitvoert volgens de AREI-veiligheidsregels. Zo blijft uw installatie 100% in orde en kunt u blijven genieten van uw dagelijks comfort.

Werf altijd netjes opgekuist

Stoort u zich er voortdurend aan dat werkmannen bij u thuis of op het bedrijf wel goed werk leveren, maar een smeerboel achterlaten? Of een stoffige bedoening zonder even te vegen of op te kuisen? Dat zult u met Amtec niet voorhebben.

Niet alleen wordt de opdracht netjes en secuur uitgevoerd, de plaatsen waar de herstelling of interventie gebeurde zal in de nagenoeg oorspronkelijke staat worden teruggezet waar mogelijk. Ook wordt er voorzien in de nodige stofbescherming als dat nodig blijkt bij een opdracht.